Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplæsning i Odense 10. november 2018

10. november 2018 @ 20:00 - 22:00

Ildsjælene hos Modspor i Odense har arrangeret et event med mig og forlaget Torgard.
Teksten i deres Facebook-event lyder:
LITTERÆRT ARRANGEMENT #4
Efter tre spændende litterære aftener i år kan MODSPOR nu byde inden for til det fjerde og sidste arrangement i 2018. Denne gang bliver også noget helt særligt, for vi stiller skarpt på Færøerne.Vi får besøg af forfatter og filminstruktør Katrin Ottarsdottír og forlægger og oversætter Hugin Eide fra Forlaget Torgard.I løbet af aftenen vil Katrin Ottarsdottír læse op af sin nyeste bog, 43 bagateller, til musikalsk ledsagelse af Ravnur Huginsson Eide, og Hugin Eide vil fortælle om færøsk litteratur og navnlig om forlaget og dets udgivelser, der blandt andet tæller en respektindgydende flot coffeetable-bog om Færøernes store forfatter og billedkunstner William Heinesen.Der er altså lagt op til en både spændende og hyggelig aften med litteratur, musik og kunst, og traditionen tro byder Modspor på et glas vin. Alle er velkommen, og vi glæder os meget til at tilbringe en færøsk aften med jer. Der er fri entre.Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

KATRIN OTTARSDOTTÍR
Uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole (1982). Har bl.a. skrevet og instrueret spillefilmene Atlantic Rhapsody, Bye Bye Blue Bird og Ludo samt tre portrætfilm om færøske kunstnere. Debuterede som forfatter i 2012 med digtsamlingen Findes der kobberrør i himlen, som blev tildelt Færøernes Litteraturpris i 2013. Hun er aktuel med 43 bagateller.

HUGIN EIDE
Født i Tórshavn i 1963, bosat i Danmark siden 1986. Uddannet bibliotekar og siden 1996 ansat på Dansk BiblioteksCenter (DBC) i Ballerup. Har i tidens løb puslet lidt med at være litteraturredaktør og anmelder på et par færøske blade. En del oversættelser af romaner og børnebøger til færøsk er det også blevet til, foruden en række filmproduktioner sammen med hustruen, filminstruktør Katrin Ottarsdóttir.

FORLAGET TORGARD
Etableret i 2008 med det primære formål at udgive danske oversættelser af færøsk litteratur. Med årene har forlaget udvidet sin profil ‘geografisk’ med flere islandske titler, en canadisk krimi-serie, enkelte svenske og norske børnebøger foruden nogle danske originaludgaver.

Detaljer

Dato:
10. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Studiestuen
Odense, + Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top